DIKU Karrieredag 2015 var en bragende succes – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2015 > DIKU Karrieredag 2015 ...

27. maj 2015

DIKU Karrieredag 2015 var en bragende succes

Karriere

DIKU kunne i år fejre 10-året for indstiftelsen af DIKU Karrieredag, tidligere kendt som D-dag. Arrangørerne dømmer dagen en stor succes med livlig aktivitet og 16 fortælleivrige virksomheder samt ikke mindst omkring 200 studerende, som nu er blevet klogere på deres fremtidige karrieremuligheder.

Den 21. maj holdt DIKU for 10. år i træk karrieremesse for sine studerende. 16 virksomheder var mødt op med handouts og masser af slik i instituttets gamle bibliotek for at fortælle DIKUs studerende om mulighederne for at indgå et projektsamarbejde, få sig et studiejob eller starte en karriere hos dem. Godt 200 studerende kiggede forbi i løbet af dagen og mange blev hængende til fællesspisning og en snak over en fadøl til langt ud på aftenen.

- Vi er meget glade for tilstrømningen til karrieredagen, udtaler Heidi Pagaard, som har stået for at arrangere DIKU Karrieredag i år.

- I år har vi især fokuseret på karriereperspektiver i it-branchen, og det har tilsyneladende båret frugt, for messen har summet af livlig aktivitet hele dagen. Når man kigger sig omkring, ser man kun engagerede mennesker fordybet i samtale med hinanden. Det er rigtigt dejlig at være med til!

Karrieredagen bød på karrieresnak, turnusoplæg og company dating

Efter Kick Off, som inkluderede velkomst ved institutleder Jørgen Bansler og et oplæg om karriereperspektiver i it-branchen ved Kaare Danielsen, direktør for Jobindex, gik de mere seriøse aktiviteter i gang.

Ud over snak om løst og fast ved de 16 stande bød dagen også på en række korte turnusoplæg, hvor virksomhederne fortalte de studerende om, hvad de laver, og hvad de lægger vægt på, når de ansætter nye medarbejdere. Dagens store trækplaster var oplægget fra Center for Cybersikkerhed, hvor tilhørerne måtte stå som sild i en tønde for at lytte med.

Derudover var der arrangeret Company Dating, hvor de studerende kunne tale med virksomhederne på tomandshånd.

Film fra Karrieredagen

Du kan ved selvsyn se, hvordan Karrieredagen forløb, i denne lille film:

Billeder fra Karrieredagen

Under Kick Off holdt Kaare Danielsen fra Jobindex oplæg om karriereperspektiver i it-branchen.

Der var fuldt hus i DIKUs gamle bibliotek, hvor karrieremessen fandt sted.

Karrieresnak med Netcompany.

Tradeshift og Palantir var blandt virksomhederne på karrieredagen.

Opslagstavlen med jobopslag blev fyldt helt op.

Speed dating mellem virksomheder og studerende.

Delagate havde sponsoreret maden til fællesspisning. Tak for mad, Delegate!