De Nordvesteuropæiske Mesterskaber i programmering er afholdt – læs om DIKUs placeringer – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2015 > De Nordvesteuropæiske ...

15. december 2015

Programmering

DIKUs to studenterhold, Lambdabamserne og Bits'n'bytes, er netop hjemvendt fra de Nordvesteuropæiske mesterskaber i programmering. Lambdabamserne blev placeret som det bedste danske hold på plads nr. 24 og Bits'n'bytes blev nr. 78.

De Nordeuropæiske mesterskaber i programmering (NWERC) fandt sted på Linköping University fra d. 27.-29. november 2015.

Forventninger til Lambdabamserne var høje efter at de sidste år gik hele vejen til Verdensmesterskaberne, da de vandt NWERC. I år blev Lambdabamserne det bedst placeret danske hold på 24. pladsen, men desværre gik de ikke videre til Verdensmesterskabet.

Camilla Olsen fra Bits'n'bytes fortæller, at konkurrencen i Sverige var meget lig DM i programmering. Når man havde løst en opgave fik man en ballon og derved kunne man ved at kig rundt i lokalet hurtigt spotte, hvor langt de andre hold var nået.

Se det samlede scoreboard fra konkurrencen

- Det var en sjov oplevelse. Det var et hyggeligt område vi var i og hotellet vi boede på var nice. Det ville jeg ikke have noget imod at deltage i igen, hvis jeg fik muligheden, fortæller Camilla Olsen fra Bits'n'bytes.

Camilla tog et par billeder i løbet af weekenden. Desværre måtte man ikke have sin mobil med ind i konkurrence-området, men herunder ses billeder af deres mad-område hvor der også blev holdt talks og givet generel information: