10 open source machine learning-værktøjer du bør kende – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2016 > Machine learning værkt...

01. marts 2016

10 open source machine learning-værktøjer du bør kende

Maskinlæring

Version2 har i samarbejde med DIKU udvalgt 10 værktøjer til machine learning, der giver rig mulighed for at komme i gang med machine learning ved hjælp af biblioteker til en bred vifte af programmeringssprog og anvendelsesområder.

Skrevet af Version2 den 1. marts 2016

Machine learning, kunstig intelligens og neurale netværk er lige nu brandvarme plusord i it-branchen. Der skal helst machine learning i alt, hvis man ikke vil fremstå som gammeldags. Der er heldigvis mere kød på området end blot varm luft, og store datamængder og masser af regnekraft har gjort teknologien anvendelig i praksis.

Men hvor skal man starte, og hvilken teknologi skal man vælge?

En af grundene til, at det lige nu går stærkt på området, er, at værktøjerne er open source. Store teknologivirksomheder som Google og Microsoft har desuden frigivet store dele af deres værktøjskasser som open source.

Derfor findes der i dag et væld af værktøjer til machine learning. Version2 har i samarbejde med Datalogisk Institut ved Københavns Universitet udvalgt 10, som man bør kende til inden for den del af machine learning, der udvikler sig lige nu.

Læs hele artiklen og find de 10 værktøjer på Version2's hjemmeside