Portræt: Mød PRESS PLAY ON TAPE til DIKU Alumnedag – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2016 > Press Play on Tape Alu...

26. september 2016

Portræt: Mød PRESS PLAY ON TAPE til DIKU Alumnedag

Portræt

Hør det danske retro rockband PRESS PLAY ON TAPE til DIKU Alumnedag, når bandet, bestående af seks DIKU alumner, sørger for ekstra god stemning ved receptionen efter det officielle program.

PRESS PLAY ON TAPE spiller melodier fra gamle computerspil fra 80’ernes hjemmecomputer Commodore 64. Melodierne fra de gamle computerspil genskaber de som rockmusik med instrumenterne guitar, trommer, keyboard og bas.

Bandet blev stiftet på Datalogisk Institut i 2001, hvor de seks medlemmer fandt sammen: Jesper Holm Olsen og Martin Koch (guitar), André Tischer og Teo Engell-Nielsen (keyboard), Søren Trautner Madsen (trommer) og Uffe Friss Lichtenberg (bas).

Som band har de spillet flere koncerter, blandt andet til computertræf rundt om i Europa, som opvarmning til Mew, på Roskilde Festival i 2008 og til DIKUs 40 års jubilæum i 2010. Desuden har de udgivet fire CD’er – alle med covernumre af gamle computerspilsmelodier.