MSc Thesis Defense ved Mays Mohammad Ali Al-Khawaja: Udvikling af virtual reality prototype til tidlig demensramte – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print kalender-ikon Bookmark and Share

Datalogisk Institut, DIKU > Begivenhedsmappen > Begivenheder 2017 > MSc Thesis Defense ved...

Udvikling af virtual reality prototype til tidlig demensramte

Abstract

Dette specialeprojekt fokuserer på udviklingen af en virtual reality prototype til demensramte, som er i den tidlige fase. Der ønskes belysning af følgende problemstillinger: Hvilke udfordringer oplever en tidlig demensramt i sin hverdag? Hvordan kan en tidlig demensramt indgå i en brugerinddragende proces? Hvordan kan man udvikle et it-redskab til at lette en tidlig demensramtes hverdag?

• Vejleder: Henriette Mabeck
  • Censor: Yutaka Yoshinaka, DTU