Fornem pris til DIKU-forsker – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2009 > Fornem pris til DIKU-f...

05. februar 2009

Fornem pris til DIKU-forsker

Et forskerteam på tre personer fra hhv. Danmark, Frankrig og Island har testet lagringsevnen i Flash Devices - de nye chip-baserede lagringsmedier som f.eks. USB-nøgler og Solid State Diskene (SSD). Resultaterne viser, at flash devices ved større belastning kan vise sig at være ustabile.

I papiret"uFLIP: Understanding Flash IO Patterns", der blev præsenteret i januar på den biannuale CIDR-konference i Californien, fremlægger de tre forskere Luc Bouganim fra INRIA, Frankrig, Bjorn Tor Jonsson fra Reykjavik Universitet og Philippe Bonnet fra Datalogisk Institut på Københavns Universitet (DIKU) deres splinternye forskningsresultater af arbejdet med kortlægning af de chipbaserede lagringsmedier ved at sammenligne 11 forskellige gængse fabrikater fra forskellige leverandører.

Der er i dag udsendt pressemeddelelse til it-pressen. Læs pressemeddelelsen.