3 hold fra DIKU gennemførte DHL-stafetten 31. august – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2009 > 3 hold fra DIKU gennem...

02. september 2009

3 hold fra DIKU gennemførte DHL-stafetten 31. august

På årets sidste sommerdag var KU massivt repræsenteret på DHL-stafetten.

DIKU stillede op med hele tre hold, der alle gennemførte til flotte tider og med bravour. DIKU-holdene havde valgt at camouflere sig under pseudonymer som eScience og Datalogisk Institut - resultaterne kan dog hurtigt findes, hvis man søger på datoen 31. august og de tre holdnumre 2980 - 2982.

En af debutanterne var Dina Riis Johansen fra eScience/DIKUs billedgruppe, der beskriver oplevelsen således:

"Det var første gang jeg var med og jeg må sige at det var en oplevelse. Først og fremmest var det en våd omgang. Da vi gik derover regnede det og da Francois og jeg startede ud regnede det endnu mere. Men det stilnede af. Der var en god stemning all round, men jeg tror den havde været bedre hvis det havde været godt vejr. Der var mange løbere og plads til dem der virkelig løb til, dem der havde moderat tempo og også til dem, dom gik det meste af vejen. Der var en vis hensyntagen til alle. Så var der så mad bagefter og økologisk øl.

Vi (eScience) var opdelt i to hold:

Dina, Ali Bab-Hadiashar, Lars Schjøth, Rune, Eric Creusen,
Francois, Morten, Lauge, Mads Kristensen, Jon Sporring."

Det tredje DIKU-hold bestod af:
Morten Ib Nielsen (der løb 2 gange), Jakob Grue Simonsen, Torben Mogensen og "ekstern assistance" Katrine Borg