future peopl

DIKU deltager på Uddannelse Uden Grænser – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2009 > DIKU deltager på Uddan...

09. januar 2009

DIKU deltager på Uddannelse Uden Grænser

Er du gymnasieelev og overvejer en it-uddannelse?

Så besøg Future People-standen på uddannelsesmessen Uddannelse uden grænser, som i København løber af stabelen 15.- 17. januar i Forum. Uddannelse uden grænser afholdes desuden i Aalborg 22. - 24. januar, Herning 29.-31. januar og i Odense 5.-7. februar.

Her kan du få information om, hvad det kræver at søge ind på en it-uddannelse på de danske universiteter og højere læreanstalter. Du kan møde andre studerende og lære mere om uddannelsernes indhold og karrieremulighederne som it- eller datalogikandidat.

Hvad er Future People?

It-uddannelserne på alle danske universiteter er gået sammen om futurepeople.dk for at fortælle, hvad en it-uddannelse er, og hvilke muligheder den giver på arbejdsmarkedet.