Store oprydningsdag og sommerfest 14. august – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2009 > Store oprydningsdag og...

17. august 2009

Store oprydningsdag og sommerfest 14. august

Hvorfor ikke gøre det til en festlig lejlighed at få tyndet ud i papirsstakkene og dermed få mere friplads på kontoret?

DIKUs sommerfest den 14. august forenede det hyggelige samvær med en lille praktisk øvelse, nemlig at få gjort rent bord i gammelt papir, der har ophobet sig i årets løb. De opstillede containere var omhyggeligt mærket med "kun til papirsaffald"-skilte, men ikke alle kunne læse indenad - der måtte venligt henstilles til ikke at dumpe VIP'ere og lignende.

Belønningen for oprydningsindsatsen var et veldækket frokostbord med lækkerier for enhver smag. Stemningsbillederne taler for sig selv: Det kan også være sjovt at rydde op!