Rasmus Andersen blev ph.d. i "sandkasse-teknologi" – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2009 > Rasmus Andersen blev p...

20. november 2009

Rasmus Andersen blev ph.d. i "sandkasse-teknologi"

Rasmus Andersen har med afhandlingen "Sandboxes for Grid Computing" modtaget PhD-graden i datalogi

I sin afhandling har Ramus beskrevet forskellige anvendelser af "sandkassemiljøer" til at teste computerressourcer i grid. Med sammenkoblingen af mange personlige computere i et grid opnår man ved brug af sandkasseteknologien dels samme effekt som hvis man havde en stor supercomputer til rådighed, og dels opnår stor sikkerhed for at data på de individuelle computere er beskyttet.

Bedømmelseskomiteen bestod af lektor Jon Sporring, formand, samt professor Lasse Natvig ( Norwegian University of Technology and Science) og lektor Arne Skou ( Department of Computer Science at Aalborg University). Vejleder var professor Brian Vinter.

DIKU ønsker Rasmus Andersen tillykke med ph.d.-graden.

Pawel Winter byder velkommen

Intro ved Rasmus Andersen