Stigning på 40% i antallet af optagne på IT-uddannelser ved Københavns Universitet – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2009 > Flere it-studerende på KU

03. august 2009

Version 2 skriver, at de nye it-uddannelser hiver årets ansøgertal op med 11 procent.  Stigningen i antallet af optagne på IT-uddannelserne ved Københavns Universitet er på 40%. Version 2 skriver, at "den gamle, hæderkronede datalogi-uddannelse går fra 105 optagne i 2007, 86 i kriseåret 2008 og til 119 nye studerende i år, mens den spritnye uddannelse i 'it og kommunikation' under det humanistiske fakultet, kunne trække 40 studerende ind. Uddannelsen i 'it og sundhed' kan tage imod otte unge ved årets studiestart."