DIKU-studerende vandt andenplads i Venture Cup for bedste forretningside – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2009 > DIKU-studerende vandt ...

09. juni 2009

DIKU-studerende vandt andenplads i Venture Cup for bedste forretningside

10 finaleprojekter dystede om Venture Cup - prisen for bedste forretningside

Dennis Kayser Gjøe, Jens Duelund Pallesen, Danny Larsen og Niels Gamsgaard Frederiksen, bedre kendt som Wölwa Group, deltog i finalen 4. juni i Børssalen ved Christiansborg.

Det blev til en andenplads til Wölwa Group, som havde indsendt projektet Web-based Estimation Service, som er en webbaseret platform som virksomheder kan anvende til at udarbejde ekstremt pålidelige estimater for it-udviklingsomkostninger.

Wölwa Group har udviklet ideen i Katapults "rugekasse". Katapult, som er et væksthus for studerende på NAT, LIFE, SUND og FARMA, der tilbyder en lang række aktiviteter og kurser og er en kreativ ramme, hvor forretningsidéer skabes og personlige netværk og entreprenelle kundskaber udvikles.