Lektor Erik Frøkjær citeret i medierne om sagen om den digitale tinglysning – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2010 > Lektor Erik Frøkjær ci...

06. september 2010

Lektor Erik Frøkjær citeret i medierne om sagen om den digitale tinglysning

En rapport som Erik Frøkjær, lektor på Datalogisk Institut på Københavns Universitet, har fået aktindsigt i, viser at selve IT-systemet dumpede overtagelsesprøven med 43 alvorlige fejl kun få uger inden systemet skulle gå i luften og på et tidspunkt, hvor papirtinglysningen var lukket ned, så der ikke var andre muligheder end at gå videre med lanceringen.

Læs sidste nyt om sagen:

I Version2.dk:

"Kommentar: Domstolsstyrelsen vidste alt om risikoen for personalemangel" skrevet af Erik Frøkjær.

"Tinglysningschef fjernede brugertest trods kontrakt-krav"

"Digital tinglysning dumpede tre uger før lancering"

"Styrelse spillede russisk roulette med digital tinglysning"

"Tinglysningschef fjernede brugertest trods kontrakt-krav", med kommentarer fra professor Søren Lauesen fra IT-Universitetet.

På Business.dk kan man læse "Opposition: Brian M. har vildledt Folketinget", som fokuserer på Brian Mikkelsens rolle i tinglysningssagen.

Computerworld.dk skriver i "Ledelse kendte risiko ved tinglysnings-projekt" om, hvordan Erik Frøkjær har fremlagt dokumentation for, at tinglysnings-ledelsen kendte til risikoen for lange sagsbehandlingstider.

Klip fra TV2 News "Tinglysning: Styrelse kendte risiko"