DIKU til Idrætsdag på SCIENCE – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2010 > DIKU til Idrætsdag på ...

13. september 2010

DIKU til Idrætsdag på SCIENCE

Idræts- og testningsdag på SCIENCE på Institut for Idræt er et fællesarrangement for fakultetets 2000 ansatte og 6000 studerende. Desuden er fakultetets naboer FARMA og Professionshøjskolen Metropol (Campus Rådmandsmarken) inviteret til at deltage i idræts- og testningsdagen.

Fra DIKU deltog repræsentanter fra eScience i stafetløbet, hvor hver deltager skulle løbe 2 ture af ca. 1,25 kilometer. På holdet "eScience's Helte" deltog Mads Kristensen, Jon Sporring og Christian Lyder Jacobsen, og de kom ind på en flot 11. plads med tiden 00.32.03. Det andet hold "eScience's Helte II", som bestod af Benjamin Sedoc, Morten Nørgaard Larsen og Kenneth Skovhede, kom ind på en 12. plads med tiden 00.32.53.

Naturvidenskab og it også på banen

Studerende fra naturvidenskab og it deltog også i stafetløbet med holdet "Nappetit", som bestod af Albert, Mads og Adam, og de slog eScience-fyrene med en flot 9. plads med tiden 00.31.05. De deltog også i fodboldturneringen i Mix-rækken med Mossa, Orhan Toy, Mads, André, Anne, Tim og Alexander på holdet, hvor de vandt to og tabte to kampe.

Billeder fra dagen: