Martin Rehr ny phd. i grid computing – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2010 > Martin Rehr ny phd. i ...

08. december 2010

Martin Rehr ny phd. i grid computing

Martin Rehr forsvarede onsdag den 8. december 2010 sin phd-afhandling med titlen Grid-enabling Non-computer Resources. Martin, der i 2008 vandt en pris for bedste gridspeciale, har bl.a. arbejdet med sikkerhedsaspektet i forhold til privatpersoner, der kobler deres maskiner til grid.

Endvidere har han forsket i at koble PS3-spilkonsoller til grid og herved opnået ydelser ud over hvad den enkelte maskine kan præstere.

En enig bedømmelseskomite bestående af lektor Knud Henriksen, DIKU, (formand), Lektor John Markus Bjørndalen, Tromsø Universitet, Norge og lektor Josva Kleist, Aalborg Universitet, indstillede Martin Rehr til phd-titlen. DIKU ønsker Martin Rehr tillykke.

En kopi af afhandlingen kan bestilles hos dinariis@diku.dk .

Læs opslaget med abstract her.