Ét er at forstå et søkort, noget andet at finde rundt på DIKU – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2010 > Ét er at forstå et søk...

02. september 2010

Ét er at forstå et søkort, noget andet at finde rundt på DIKU

De nye RUS'ere kom i mandags på en rigtig stroppetur.

En varm velkomstkomite tog mandag d. 30. august imod årets nye russere, der denne gang skulle udfolde sig som henholdsvis soldater på eksercits, søfolk på de syv have og guldgravere, der skulle finde værdier i universitetsjunglen. Undervejs blev de tre grupper fodret godt af med lækkerier fra DIKUs studenterkantine og underholdt i Store UP1 med et introduktionsforedrag ved blandt andre Knud Henriksen.

Årets RUS-hold er større end nogensinde - hele 120 personer tog tirsdag d. 31. august af sted på hyttetur for at blive fortrolige med alt, hvad der er værd at vide om studiemiljøet. De vender hjem fredag, forhåbentlig i god form til at tage fat på studierne.

Billeder fra rusdagen: