DIKU åbner dørene for studie- og erhvervspraktikanter – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2010 > DIKU åbner dørene for ...

02. november 2010

DIKU åbner dørene for studie- og erhvervspraktikanter

Den 17. november tager DIKU mod den største gruppe erhvervs- og studiepraktikanter i mange år.

18 folkeskoleelever og 16 gymnasieelever har ønsket at prøve kræfter med studielivet på datalogi.

Den første gruppe kommer kun den ene dag - gymnasieeleverne i hele tre dage, hvor de skal prøve at følge forelæsninger, øvelsestimer og få lejlighed til at høre om bacheloruddannelserne i hhv. datalogi og naturvidenskab og it.

Fra studiestartsundersøgelser ved vi, at besøgene på institutter og fakultet er en rigtig god rekrutterings-kanal, dvs. en stor del af dem, der har snuset til studielivet som gymnasieelever, vælger også at læse her. På instituttet glæder vi os derfor til at give smagsprøver på livet som studerende.