14. juni 2011

D-dag på DIKU var velbesøgt

DIKUs karrieredag, D-dag, blev igen et stort tilløbsstykke. Til messen kunne man finde 14 virksomheder fra flere forskellige områder i erhvervslivet. Derudover deltog KU's alumneforening Kubulus, som fortalte om samarbejdet mellem Kubulus og DIKU Business Club om en mentorordning for de studerende. Det Internationale Kontor var også mødt op for at fortælle om mulighederne for udlandsophold og DIKUs tre forskergrupper, Billedgruppen, HCC-gruppen og APL-gruppen fortalte om deres forskningsområder til interesserede bachelorstuderende, der fik inspiration til at vælge kandidat-retning. Derudover var der også studenterposters, som sidst på dagen blev præmieret ved en prisoverrækkelse i Lille UP1. Hele dagen var der gang i forhallen på DIKU, og det nye tiltag i Lille UP1, en session med speed cases, var også velbesøgt.

Dagen blev rundet af i kantinen, hvor Netcompany gav de studerende gratis øl og sandwich og talte med dem om fremtidigsmuligheder i Netcompany.

Forhallen på DIKU var fyldt med interesserede studerende

Virksomhederne og de studerende fremlagde speed cases for hinanden i Lille UP1. Anders Lindbo Larsen vandt prisen for bedste poster