DIKU rangerer fortsat blandt verdens 100 bedste computer science universiteter – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2011 > DIKU rangerer fortsat ...

27. april 2011

DIKU rangerer fortsat blandt verdens 100 bedste computer science universiteter

Den årlige QS Topuniversities' rangliste over verdens bedste universiteter "World University Rankings" er netop udkommet.

Listen er denne gang opdelt på faglige områder - for DIKUs vedkommende er det derfor specielt interessant at kigge nærmere på emnet Computer Science & Information System Rankings, hvor KU via DIKU ligger på en komfortabel plads i intervallet 51-100.

Listen opgøres ud fra en vægtning af hhv. Academic Reputation, Employer Reputation(dvs. aftagervirksomhedernes bedømmelse af de steder, de rekrutterer kandidater fra) og Citations per Paper. KU ligger især højt på faktorerne employer reputation og citations.

Da vores internationale studerende skeler meget til ranking lists, når de beslutter sig for, hvor de vil læse, er det glædeligt, at vi ligger blandt de bedste 100.

Interesserede kan dykke ned i listen her: 2011 QS World University Rankings by Subject: Computer Science & Information Systems Rankings