06. oktober 2011

Nyhedsbrevet @diku nr. 9 er udkommet

Læs om:

Fusionsplaner på dagsordenen

På et stormøde den 20. september 2011 for ansatte og studerende på Det naturvidenskabelige Fakultet (NAT) fremlagde dekan Nils O. Andersen - flankeret af rektor Ralf Hemmingsen - en grovskitse for en helt ny organisering af de 4 fakulteter NAT, LIFE, SUND og FARMA.

Igen i år pæn stigning på optaget til KU's it-uddannelser 

Undervisningsåret er nu i fuld gang, og vi kan endnu engang glæde os over et rekordstort optag på KU's it-uddannelser. Datalogi melder om fuldt hus, der blev endda tilbudt optagelse til lidt flere end de 150 vi har pladser til - og på de tværfaglige it-uddannelser som Naturvidenskab og it, Kommunikation og it samt It og Sundhed meldes der også om en samlet stigning. Læs mere

Nyt tværfagligt Center for Communication and Computing indvies

Den 16. november 2011 indvies en spændende ny tværfakultær satsning, nemlig Center for Communication and Computing, som vil bygge bro mellem to humanistiske enheder: Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Center for Sprogteknologi og så DIKUs forskergruppe på KUA: Human Centered Computing.

Dejligt med mange nye studerende - men vi vil også mindske frafaldet!

På DIKU glæder vi os over de mange nye studerende, der har valgt at søge ind på KU's it-uddannelser. I år har fakultetets Studenterservice indført et korps af mentorer, som skal hjælpe de nye studerende med at finde rundt i de mange nye systemer og falde godt til rette i studiemiljøet.