Oplev videnskaben folde sig ud til Forskningens Døgn – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2011 > Oplev videnskaben fold...

11. april 2011

Oplev videnskaben folde sig ud til Forskningens Døgn

Til Forskningens Døgn, fra torsdag d. 28. april til lørdag d. 30. april 2011, er der alle tænkelige typer af arrangementer, der formidler forskning og forskningsresultater for børn og voksne, fx videnskabscaféer, forskertorve, demonstrationer, udstillinger, foredrag, forsøg, rundvisninger og debatter. Alle arrangementerne fremgår af kalenderen på Forskningens Døgns hjemmeside fra omkring 1. april. Forskningens Døgn 2011 byder på flere end 160 arrangementer fordelt over hele landet.

Blandt arrangørerne på Forskningens Døgn er universiteter, forskningsinstitutioner, kulturinstitutioner, hospitaler, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og kommuner. I 2011 deltager ca. 100 registrerede arrangører i Forskningens Døgn.

Besøg Forskningens Døgns hjemmeside