DIKU melder fuldt hus i år – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2011 > DIKU melder fuldt hus ...

11. august 2011

DIKU melder fuldt hus i år

Efter udløbet af fristen til at takke ja til tilbudte pladser har 151 bekræftet, at de gerne vil studere datalogi.

Af de 160 tilbudte pladser på dette års datalogioptag har 151 kommende studerende valgt at takke ja. Loftet er egentlig på 150, så der er tale om meget fuldt hus i år. Traditionelt vil der dog altid være nogle efterjusteringer, så frem til studiestarten 1. september kan der fortsat ske mindre rokeringer.

Restpladser udbydes frem til 18. august

Studerende, der har fortrudt, at de ikke fik søgt ind på en datalogisk uddannelse på KU i tide, kan stadig nå at komme med på en af de tværgående it-uddannelser.

Mens der også meldes om stort set fuldt hus på Kommunikation og It, er der fortsat ledige pladser på Naturvidenskab og It, som kombinerer datalogi og matematik med et andet naturvidenskabeligt fag og giver kompetencer i modellering og simulering, samt IT og Sundhed, der kobler sundhedsfaglige kernefag med it-kompetencer.

Se optagelsesstatistikken på KU