IBM var på DIKU med deres "The Smarter Planet Comes to You Tour" – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2011 > IBM var på DIKU med de...

11. februar 2011

IBM var på DIKU med deres "The Smarter Planet Comes to You Tour"

IBM stillede torsdag d. 10. februar en stor bus op foran DIKU, hvor interesserede studerende bl.a. kunne spille spil, deltage i konkurrencer og høre om IBM og deres Smarter Planet koncept

Bussen var velbesøgt og flere studerende deltog også i gæsteforelæsningerne i Lille UP1.

Den første taler var IBM Marketing Director Claudio Christensen, som fortalte om IBM's Smarter Planet vision som handler om, hvordan teknologiske løsninger kan være med til at løse fremtidens samfundsmæssige udfordringer.

Derefter fortalte IBM Senior Architect og Master Inventor Flemming Bøgelund om Fra idé til patent - Processen fra ideudvikling til patent. Han blev efterfulgt af Dennis Kayser, IBM Innovation & Growth Strategy Consultant, som er tidligere studerende fra DIKU. Dennis fortalte om, hvordan det er at arbejde hos IBM, og hvilke kompetencer IBM søger hos DIKU studerende i fremtiden.

I de sidste to forelæsninger fortalte IT-arkitekt hos IBM, Michael Dundek, om Cloud Computing og Software Development og der var livlige diskussioner i auditoriet.

I Bussen var der også gang i snakken og aktiviteterne: