USA: Facebook og twitter lokker flere kvinder til at læse datalogi – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2011 > USA: Facebook og twitt...

27. juni 2011

USA: Facebook og twitter lokker flere kvinder til at læse datalogi

At kvinderne er i undertal i de teknologiske fag har længet været et hot topic i Silicon Valley. Skal man tro statistikkerne, går udviklingen den forkerte vej - men der er håb forude.

De sociale medier har åbnet op for helt nye veje ind i it og datalogiens verden, drevet af interessen for at udforske de nye mediers mange muligheder.

Tre it-topkvinder er enige om, at selv om man lige nu ser en tendens til, at der bliver stadig længere mellem kvinderne på  it-topposter, så vil fremkomsten af sociale medier som Facebook og Twitter tiltrække mange flere kvinder til branchen.

Læs et spændende interview i Wall Street Journal med tre kvindelige topledere fra Google, Susan Wojcicki, Jen Fitzpatrick og Marissa Mayer.

Læs hele artiklen i Wall Street Journal: