Melanie Ganz ny ph.d. fra DIKU – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2011 > Melanie Ganz ny ph.d. ...

01. juni 2011

Melanie Ganz ny ph.d. fra DIKU

Med sin afhandling Detection and Analysis of Calcified Deposits and their relation to Cardiovascular Disease imponerede Melanie Ganz fredag et fyldt auditorium med sin forskning i metoder til tidlig påvisning af hjertekarsygdomme.

Melanie, der er tilknyttet DIKUs forskergruppe Billedgruppen, forsker i at finde metoder med medicinsk billedbehandling af røntgenbilleder og anvendelse af såkalte biomarkører, som automatisk kan finde forkalkninger i lumbal aorta. Man undersøger deres betydning for risikoen for at få hjertekarsygdomme, således at man kan identificere de personer, som har størst risiko for at udvikle hjertekarsygdomme.

DIKU ønsker Melanie tillykke med ph.d.-graden.

En kopi af afhandlingen kan bestilles hos Dina Riis Johannesen på dinariis@diku.dk.