Tilfredshedsundersøgelse om D-dag – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2011 > Tilfredshedsundersøgel...

17. august 2011

Tilfredshedsundersøgelse om D-dag

Generelt mente de besøgende til D-dag, at virksomhedsudstillerne var relevante for dem. Der blev dog efterspurgt flere udstillere som manglede studerende til studiejobs, samt mere udviklingstunge virksomheder.

Som udbytte af messen blev især nævnt samarbejde omkring speciale samt inspiration til karrierevalg. Det blev også nævnt, at man i hvert fald fandt ud af, hvad man ikke ville lave!

De fleste kunne godt lide speed case sessionen i Lille UP1, men mente dog, at man skulle forberede oplægsholderne mere og gøre målgrupperne mere klare.

Flere opdagede ikke, at forskergrupperne var der, og der blev efterlyst en liste over projekter, man kunne lave i grupperne. Forskergrupperne kunne eventuelt også deltage i speed case sessionen i Lille UP1.

Nogle mente, at messen er for lille, og der blev også efterlyst flere små og mellemstore virksomheder. Nogle bemærkede også, at tidspunktet ikke var så godt i forhold til eksamen.

DIKU Business Club, som arrangerer D-dag, siger tak for de mange gode besvarelser fra de studerende og ønsker tillykke til Jesper Reenberg, som har vundet lodtrækningen blandt besvarelserne og får et gavekort til Billetnet på 200 kr. De mange gode forslag til forbedringer vil blive inddraget i næste års planlægning af D-dag.