IT-fagene flot repræsenteret på Future People-standen på UUG – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2011 > IT-fagene flot repræse...

25. januar 2011

IT-fagene flot repræsenteret på Future People-standen på UUG

Sarah og Thomas i livlig snak med gæster

De tværfaglige it-uddannelser (Naturvidenskab og IT, Kommunikation og it samt It og sundhed) konkurrerer på lige fod med de mere traditionelle it-uddannelser om skole- og gymnasieelevernes opmærksomhed på årets største uddannelsesmesse Uddannelse Uden Grænser (UUG). KU stillede med både MixiTUI og en række dygtige it-kyndige ambassadører til bemanding af den meget besøgte Future People stand, som er et fælles projekt for alle de danske univer-siteter, der udbyder it-uddannelser, dvs. også ITU, DTU, CBS, RUC, SDU, AAU og AU.

Mixi-TUI var som altid et trækplaster

Uddannelse Uden Grænser (UUG) afholdes hvert år i januar-februar i Herning, Aalborg, Odense og København med et samlet besøgstal på over 30.000. København og Århus er allerede afviklet, lige nu (26. og 27. januar) er turen kommet til Ålborg, hvorefter Herning og Odense står for tur. Fra København og Århus forlyder det fra bl.a. standansvarlig Rikke Lauth, at besøgstallet var tilfredsstillende, og at der var travlt på Future People Standen.