KU er med på messen Uddannelse Uden Grænser – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2011 > KU er med på messen Ud...

10. januar 2012

KU er med på messen Uddannelse Uden Grænser

Uddannelsesmessen UUG holdes atter i år i 5 store byer i Danmark. KU's mange it-uddannelser markedsføres på den fælles it-stand under banderolen "Future People ", som er en fælles markedsplads for bacheloruddannelser fra samtlige it-universiteter i Danmark.

De danske universiteter samarbejder om at promovere de mange forskellige bacheloruddannelser med it som indhold.

Fra KU stiller vi op med "ambassadører" fra Datalogi, Naturvidenskab og It samt Kommunikation og It, dvs. studerende, der ved en masse om deres egen uddannelse, men som også har sat sig ind i de øvrige uddannelser, som man kan få smagsprøver på.

Sidste år tiltrak Esben Warming Pedersens MixiTUI (Tangible User Interface)-musikmaskine stor opmærksomhed. Den er også med som trækplaster på udstillingen i København den 11. og 12. januar.

Der forventes et samlet rykind på adskillige tusinde skole- og gymnasieelever, der overvejer en uddannelse inden for noget med it.

Se mere på: www.uug.dk samt www.futurepeople.dk