1123 gik gennem tælleapparaterne til Åbent Hus på SCIENCE – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2012 > 1123 gik gennem tællea...

07. marts 2012

1123 gik gennem tælleapparaterne til Åbent Hus på SCIENCE

Ca 40% af vores nye studerende angiver, at de har besøgt os på Åbent Hus og at det har skærpet interessen for at læse her. Derfor stiller Datalogi og Naturvidenskab og it naturligvis op hver gang!

Den 29. februar slog SCIENCE endnu engang dørene op for nysgerrige gymnasieelever, mange i følgeskab med lige så nysgerrige forældre, der ville snuse lidt til universitetsmiljøet og høre mere om uddannelserne, inden de vælger studie.

DIKU stillede som altid med både stande og foredrag, hhv. en bod med den rene datalogiuddannelse og en med Naturvidenskab og it, som hvert år bliver opdaget af flere og flere som et godt alternativ til uddannelser i naturvidenskabelige kernefag.

Engagerede studerende og ansatte på de forskellige uddannelser sørgede for kompetent råd og vejledning. Nu er vi spændte på at se ansøgertallet på hhv. kvote 2 og 1.

Stemningsbilleder fra dagen: