DIKU inviterer tidligere studerende til alumnedag – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2012 > DIKU inviterer tidlige...

22. august 2012

DIKU inviterer tidligere studerende til alumnedag

Efter mere end 40 år i vælten som institut åbner DIKU nu dørene for en årlig alumnedag. Jubilæet for to år siden meldte om bred tilslutning fra de ca. 400 deltagere til nogle mere sociale arrangementer.

Det har DIKUs ledelse taget til sig. Alumnedagen får premiere den 28. september 2012. Den holdes i den gode gamle DIKU-bygning i Universitetsparken 1 - formentlig for sidste gang inden den planlagte udflytning til HCØ.

På programmet er der oplæg ved såvel nuværende DIKU-ansatte samt alumner, der har gjort karriere i erhvervslivet enten som iværksætter eller ved at fremme innovation. Iværksætteri og innovation er da også et overordnet tema for alumnedagen.

Eftermiddagen indledes med nogle faglige/personlige oplæg ved bl.a. Maz Spork, Kaare Danielsen og Mikkel Hippe Brun. Fra DIKUs egne rækker stiller Martin Zachariasen og Stephen Alstrup op.

Skal du med?

På denne side kan du se programmet og tilmelde dig.