Solide ansøgningstal på Datalogi – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2012 > Solide ansøgningstal p...

17. juli 2012

Solide ansøgningstal på Datalogi

Igen i år har mange valgt at søge ind på it-uddannelserne på Københavns Universitet. Hele 162 har søgt ind på Datalogi, en lille stigning på 1,9% i forhold til sidste år, hvormed der er en god mulighed for fuldt optag igen i år.

To af de tre andre it-uddannelser på Københavns Universitet har samtidigt oplevet en massiv fremgang. Kommunikation og it har modtaget 108 ansøgninger, en fremgang på 22,7%, og It og sundhed har fået den mest massive fremgang på 50%, hvormed de er endt med et ansøgninstal på 33.

Kun Naturvidenskab og it har oplevet en nedgang i ansøgninger og er landet på 16 ansøgninger, et fald på 30,4%.

Alt i alt tyder tallene på, at der er en stigende interesse for it og de mange muligheder, der kan udnyttes inden for feltet.

Se alle ansøgningstallene for 2012 på studier.ku.dk.