En DIKU-karrieredag i nye omgivelser – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2012 > En DIKU-karrieredag i ...

16. maj 2012

En DIKU-karrieredag i nye omgivelser

Company dating, speed cases, coding competitions og generel udveksling af info var nogle af ingredienserne på dette års D-dag.

14 virksomhedsudstillere og en række udstillere fra KUs egne rækker troppede op og fik præsenteret, hvad de havde på dagsordenen.

Årets D-dag, som I år var fremrykket til 9. maj, trækker traditionelt mellem 100 og 200 studerende til - primært fra datalogistudiet, men også studerende fra de tværfaglige it-uddannelser er inviteret.

Nyt i år var muligheden for at få en personlig samtale mellem studerende og virksomhed. Konceptet var company dating, og selv om det var lidt svært at lokke studerende til at tilmelde sig, blev balkortene til de 7 virksomheder fyldt op, og der blev diskuteret ivrigt.

Nyt var det også, at DIKUs gamle bibliotek blev inddraget i udstillingsområdet. Der er højt til luftet, godt med lys, og plads til større stande, så trafikken søgte naturligt ind i dette nye "showroom".

Speed cases blev afholdt i det nærliggende lille auditorium. Trods gode indlæg var der ikke så tæt besat på tilhørerrækkerne som håbet, idet det var svært at løsrive sig fra hovedfeltet. Næste år vil vi nok henlægge speed cases til et mere centralt sted i udstillingsrummet.

Nyd stemningsbillederne fra årets D-dag: