Innovationsinteresseret? Deltag i eHealth Week 2012.. – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2012 > Innovationsinteressere...

12. marts 2012

Innovationsinteresseret? Deltag i eHealth Week 2012..

Den 7.-9. maj er København vært for ‘eHealth Week 2012’.

Det er en stor årlig EU konference med fokus på eHealth, der tiltrækker tusindvis af besøgende. I den forbindelse afholder Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise en stor eHealth konkurrence i samarbejde med Den Amerikanske Ambassade, Ingeniørforeningen Danmark (IDA), Dansk Industri ITEK og Venture Cup.

Selve konkurrencen

Det er konkurrencens vision at fremme innovation og intraprenørskab i eHealth-branchen og blandt studerende. Deltagerne får mulighed for at afprøve deres intraprenørskabsevner og deres idé foran en ekspertjury. Ved Pre-selection eventen den 17. april udvælges de bedste idéer, der går videre til finalen den 9. maj i Bella Centret.

Finalisterne skal pitche deres idé foran et panel bestående af repræsentanter fra førende amerikanske virksomheder i branchen - bl.a. Microsoft, IBM, HP og Dell.

Dette er en enestående mulighed til at få adgang til virksomhedernes økosystemer, interne ’partnerships’ og innovationsprogrammer. Hovedpræmien er en rejse for 2 til USA med besøg hos en af panel virksomhedernes hovedkvarter.

Tilmeldingsfristen til konkurrencen er den 26. marts 2012

For mere information se venligst www.ida.dk