Søren Hauberg ny ph.d – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2012 > Søren Hauberg ny ph.d

27. januar 2012

Søren Hauberg ny ph.d

Den 27. januar 2012 forsvarede Søren Hauberg sin ph.d. om Spatial Models of Human Motion, som beskriver forskellige tilgange til modellering af den menneskelige bevægelse. I det videre perspektiv vil metoden bl.a. kunne anvendes i fysioterapi og genoptræning.

DIKU ønsker Søren Hauberg tillykke med ph.d.-graden.

Fra forsvaret: øverst tv.: Professor Christian Igel, DIKU, introducerer de tilstedeværende. Øverst th. Bedømmelseskomiteen, bestående af lektor Jon Sporring, DIKU, professor David Fleet, University of Toronto samt Professor Bodo Rosenhahn, Leipnitz University Hannover. Nederst: Søren Hauberg in action på lærred og i lokalet.

Assessment Committee:

Chairman: Associate Professor Jon Sporring, Department of Computer Science, Copenhagen University
Member 1: Professor David Fleet, Department of Computer Science, University of Toronto, Canada
Member 2: Professor Dr.-Ing. Bodo Rosenhahn, Leipniz University Hannover