Kantinen bliver alligevel hos DIKUs studerende – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2012 > Kantinen bliver allige...

16. november 2012

Kantinen bliver alligevel hos DIKUs studerende

Glæden var stor blandt såvel studerende som DIKUs ansatte, da Martin Zachariasen fredag den 16. november meldte ud, at truslen om udflytning er afværget i sidste time.

Der er ikke sat fra- og til-dato på, men som udgangspunkt kan Kantineforeningen regne med at disponere over kantinen i minimum et år - muligvis mere - hedder det i en personlig meddelelse fra institulederen til kantineforeningen.

Et stort lettelsens suk kunne høres ud i alle fløje af UP1 - som i folkemunde bare hedder DIKU-bygningen. DIKUs kantine er tilholdssted for en meget stor gruppe studerende, ikke bare dataloger, men også studerende fra "nabo-uddannelser" som matematik og fysik, der påskønner stedet for sine mange sociale aktiviteter, sine køkkenfaciliteter og den gode stemning.

Ifølge planen skal instituttets ansatte flytte til Bygning B i HCØ-bygningen i starten af det nye år. Med den nye beslutning om at beholde kantinen i UP1 ser det ud til, at der bliver kontorpladser til næsten alle ansatte, såfremt et areal i vandrehallen inddrages til kontorområde, omend der fortsat vil være tale om en væsentlig fortætning målt i såvel kvadratmeter som antal rum.