Premiere på studiet - nye studerende er på campus-uge – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2012 > Premiere på studiet - ...

27. august 2012

Premiere på studiet - nye studerende er på campus-uge

Studiet starter egentlig først officielt den 3. september. Men ca. 160 nye datalogistuderende og 25 naturvidenskab og it-studerende tog hul på fornøjelserne ved at møde op til campus-uge på det Natur- og biovidenskabelige fakultet sammen med flere tusinde andre nye RUS'er.

Et mentorkorps bestående af studerende, der har planlagt studiestarten i tæt samarbejde med fakultetets Studenterservice tog imod de nye RUS'er, der blev delt op i hold og skulle gennem en række sociale og faglige begivenheder dagen igennem. Navneleg, intro ved institutleder Martin Zachariasen og et udendørs orienteringsløb var blot nogle af første dags aktiviteter.

Hele den første uge byder på blandede campus-aktiviteter, der forhåbentlig ruster vores nye RUS'er til livet som studerende. Mentorkorpset følger de nye studerende tæt i starten med gode råd og vejledning om praktiske såvel som faglige spørgsmål.

Ud over mentorerne mødes de nye studerende også af RusKursusGruppens (RKG) frivillige medarbejdere, der sætter lidt fut i løjerne med "after campus"-aktiviteter.