2 spændende studiejobs hos IBM – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2012 > 2 spændende studiejobs...

05. december 2012

2 spændende studiejobs hos IBM

IBM søger to engagerede studentermedarbejder til at fungere i rollen som Universitets-ambassadør med fokus på hhv. Københavns Universitet og DIKU/ITU.

Du bliver en af de fem studerende i IBM’s dynamiske University Relations-team (UR) og får til opgave at udvikle samarbejdet med universitetet. Du skal være med til at identificere samarbejdsprojekter inden for både uddannelse og forskning og have fantasi til at se, hvordan f.eks. IBM's produkter og strategier kan anvendes til fordel for de studerende.

Jobbene både kræver og giver stor fleksibilitet, så det er en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal kunne kommunikere både på dansk og engelsk, idet jobbet involverer internationalt samarbejde. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid varierer men ligger på ca. 15-20 timer.