6. august 2012

Tilmelding til ICFP - verdens største funktionsprogrammeringkonference - er åben

ICFP står for "International Conference on Functional Programming" og er verdens førende konference inden for funktionsprogrammering. Konferencen og dens 14 associerede workshops og tutorials finder sted 9.-15. september i DGI-Byens konferencecenter (nær Københavns Hovedbanegård).

ICFP henvender sig til professionelle softwareudviklere på alle niveauer: Både de, der har gang i anvendelsen af FP og de, der ønsker at vurdere og/eller komme i gang.

En særlig event er Commercial Users of Functional Programming (CUFP), som specifikt omhandler FP-baseret problemløsning. CUFP er en 3-dages event med 2 dages tutorials (13.-14. september) og en afsluttende workshop (15. september):

  • CUFP har 3 designerede 1- eller 2-dages tutorials, som introducerer til programmering i de "hotte" (specielt i den internationale finanssektor) sprog Scala, Haskell, F# .  Der er også en række halvdags tutorials om Clojure, effektiv webprogrammering og andre aktuelle teknologier. Tutorials gives af nogle af verdens førende specialister i disse emner og er endda særdeles fordelagtigt prissat:  USD 450/dag for Scala, Haskell, F#; 
    Øvrige tutorials koster endnu mindre.
  • CUFP workshoppen finder sted parallelt med FHPC, en workshop om high-performance computing som arrangeres i samarbejde mellem ACM og HIPERFIT.  Begge events (som man kan deltage i samtidig til samme pris som en enkelt event) formidler hhv. aktuelle erfaringer om anvendelsen af FP i den virkelige verden (med stærk fokus på finans) og om FP som platform for produktiv high-performance computing (igen med finans som fremtrædende anvendelsesområde). 

Vigtigt: Tidsfrist for tidlig registering med rabat er denne torsdag, den 9. august!

Læs mere på http://icfpconference.org/icfp2012/index.html eller gå direkte til tilmeldingsskemaet: http://icfpconference.org/icfp2012/registration.html