Eksklusivt interview med Bjarne Stroustrup i topDatamat 0x1 – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2012 > Eksklusivt interview m...

19. juni 2012

Eksklusivt interview med Bjarne Stroustrup i topDatamat 0x1

I andet afsnit af det DIKU-producerede sketchshow, topDatamat, har de tre elskværdige nørder, Brainfuck, Troels og Truls bevæget sig fra DIKUs lune kælder til Store UP1 på aftenen for DIKURevyen 2012. Her viser de videospots indeholdende veloplagt fagtermsordspil, termostatvidenskab, satire over internettets ordenshåndhævere og andet godt.

Også selveste Bjarne Stroustrup, opfinderen af programmeringssproget C++, stiller op til interview og svarer overbærende på spørgsmål som, hvorfor C++ er så grimt, hvorfor man ikke kan overloade semikolon-operatoren i C++ og hvordan han mener C++ vil se ud om 10.000 år.

Se hele udsendelsen på YouTube

Det fulde interview med Bjarne Stroustrup vil blive bragt på et senere tidspunkt!