DIKUrevy 2013 afholdt med masser af fest og farver – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2013 > DIKUrevy 2013 afholdt ...

06. juni 2013

DIKUrevy 2013 afholdt med masser af fest og farver

Fredag d. 24. og lørdag d. 25 maj blev DIKUrevy traditionen tro opført, med alt hvad hvad dertil hører af sange om at kode, jokes om ond fysik og dataloger i tyl.

Det sker en gang om året - DIKUrevyen kommer snigende, og publikum strømmer til Store UP1 for at blive underholdt (og forvirret) af den datalogiske humor. For første gang nogensinde blev der holdt to forestillinger, og der var godt fyldt op i salen begge dage.

Bandet spillede op som zombier mens teknikken kæmpede bravt igen som zombie apocolypse survivors - Billede af Truls Asheim

Under forestillingen blev publikum ført igennem alle livets faser - fra muntert at følge med i børnetv, over jobsøgning og kodeslaveri til børneopdragelse; der var mange livslektier, man kunne lære ifølge datalogerne.

DIKUrevyen kan ses af alle, og også undervisere på DIKU var mødt op til forestillingen -  nogle deltog endda aktiv ved at være med i nogle af de videoer, der er tradition for at blive lavet til revyerne.

"Dette års DIKU revy var som altid meget underholdende. Jeg grinede og nød de gode sange og gode filmklip. Skal man overhovedet klandre den for noget var det måske, at en del af numrene ikke var koblet til noget aktuelt 2013-tema, men også kunne have været aktuelle for 10 år siden." - Torben Mogensen, studieleder på datalogi

"Jeg er dybt imponeret over, hvor dygtige revyfolkene er til at skrive tekster og sange, lave lyd og lys, og styre teknikken. Man skulle tro, de var professionelle - og at de har brugt rigtig meget tid på at forberede revyen.... man kan blive helt bekymret for om det er studieforlængende... Skulle jeg endelig klandre noget, så var det, at publikum var meget artige og stille den dag, hvor jeg var inde at se revy. Hvor var tilråbene og larmen?" - Stephen Alstrup, professor i datalogi

Se videoer fra Revyen - de er lagt på YouTube

Blandt videoerne i årets revy var der, ud over introen Hacky Pointer, blandt andet en video omkring de stakkels, pinte dataloger, der har brug for DIN støtte, samt et nyt afsnit af sidste års hit, SCIENCE IT Patrulen, hvor du kan følge SCIENCE IT på deres jagt efter it-kriminelle.

Billede af Truls Asheim

Efter en hård uge med øvning tager revysterne imod bifald og hash tags fra publikum - Billede af Truls Asheim

DIKUrevyen vender stærkt tilbage næste år, forhåbentlig med en masse gode takter fra tidligere år, men med en masse friskt, nyt materiale der kan udsættes for skarp humor.