27. august 2013

Velkommen til 162 nye DIKUfanter og 28 NatIt'er

Studiestart 2013

Det er blevet tid til endnu en studiestart. Denne gang byder vi velkommen til 162 nye studerende på Datalogi og 28 nye NatIt-studerende. De nye RUS'er blev modtaget med morgenmad i deres nye mentor-grupper, som guider dem på vej ind i det nye og endnu ukendte studiemiljø på Nørre Campus.

Mandag den 26. august gik det løs. 162 nye DIKU-RUSer og 28 nye NatIt'er dukkede op på campus med en blanding af nervøsitet og spænding. 
 
De nye studerende  blev taget vel imod af hhv. gamle DIKUfanter (institutledelsen) og senere på dagen selveste dekanen John Renner. De har været på rundvisning på campus, lyttet til foredrag omm hvad datalogi er, intro til KUs it-systemer og meget mere. 
 
RUS'erne har campus dage fra mandag til onsdag hvor de opholder sig på campus og får praktisk info blandet med sjov og leg. Onsdag eftermiddag tager datalogerne så på hyttetur som RKG afholder for dem, mens NatIt'erne er af sted fra fredag til søndag.
 
Det kan måske føles som nogle lange dage, inden studiet rigtigt starter mandag den 2. september. Mandag aften afholdes der eksempelvis skattejagt på DIKU, tirsdag er der revy fremvisning og middag. Også NatIt'erne blev inviteret på middag med studieledelsen.
 
Det er ikke en let sag at starte som ny studerende på KU, men mon ikke at de alle, efter en god studieintroduktion, kan komme godt fra start når studielivet rigtigt kalder på mandag.


Fra NatIt-intro