10. januar 2013

Mange besøgende til dette års Uddannelse Uden Grænser

Mange besøgende kom forbi Future People standen til UUG messen i Bella Center og lærte mere om de danske universiteters IT uddannelser.

Endnu et år slog dørene op til uddannelsesmessen Uddannelse Uden Grænser i Bella Center, og endnu en gang var Future People med til at skabe opmærksomhed om de danske IT uddannelser.

Standen var flittigt besøgt i de to dage messen varede, og de frivillige universitetstuderende, der stod på Future People standen, sørgede for, at de mange besøgende fik en god oplevelse, og en yoyo, med hjem.

Mere kendskab til IT

Det var tydeligt på de besøgende, at det store fokus på IT de seneste år har gjort et indtryk på deres opfattelse af IT både som værktøj og karrierevej. Mange havde allerede IT som en mulighed, og af dem, der ikke havde tænkt det ind i deres fremtid, var der mange, der var overraskede over de mange muligheder indenfor IT.

Future People er skabt som et fællesskab mellem alle de danske IT universiteter for at fremme kendskaben og interessen for de danske IT uddannelser. På denne års messer er der 6 repræsentanter med fra Københavns Universitet - 3 fra Datalogi, 2 fra Naturvidenskab og IT og 1 fra Kommunikation og IT.

Læs mere om Future People på deres hjemmeside, futurepeople.dk.