7. april 2015

2015 var et godt år for aprilsnar i computerbranchen

aprilsnar

1. april var medierne traditionen tro fyldt af fantasifulde løgne og skøre påfund, også inden for it-industrien. Version2 og Computerworld lavede hver sin opsamlingshistorie.

Computerworld.dk: Her er it-branchens løgne-historier fra 1. april

På Computerworld.dk beretter journalist Dan Jensen bl.a. om at Google lancerer en ny mail service ved navn "Smartbox by Inbox".

Computerworld.dk har også opfanget, at der hos The Register skrives, at Netflix lancerer Netflix Brown, som giver mulighed for at se film og serier som Dallas og Dynasti i klassisk VHS-kvalitet - det vil sige kornet og med dårligt lys.

Hos Computerworlds ejere, Jobindex, byder 1. april på en falsk jobannonce fra Efterretningstjenesten, som søger ny chef til afdelingen for Borgerservice under mottoet 'Vi spionerer for dig.' I annoncen spørges der: "Er du snagende, og kan du omsætte det til solide løsninger for Danmarks befolkning?"

Version2: Teknologi-verdenen er gået amok i aprilsnar

På Version2 har Martin Bernth samlet op, at it-foreningen Prosa mener, at Danmark må være foregangsland inden for industri-spionage, da det vil generere 10.000 flere job herhjemme.

Version2 skriver også, at Microsoft har indset, at Windows Phone ikke er slået igennem og har derfor valgt at gå tilbage til MS-DOS som styresystem til mobile enheder - og dertil udviklet en MS-DOS-app med fire fungerende kommandoer.

Fra Version2 selv lyder det, at SKAT har besluttet at benytte et program kasseret i 1982 til at inddrive de restancer, som et nyt it-system ikke har kunnet håndtere.