Årets computerspil er fundet – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2015 > Årets computerspil er ...

30. januar 2015

Årets computerspil er fundet

SPILUDVIKLING

Det betaler sig at lave et fedt skydespil med god grafik. Det var konklusionen efter Danish Game Awards 2015, der blev afholdt torsdag i København.

Ét computerspil blev den store vinder, da Multimedieforeningen for sjette år i træk arrangerede Danish Game Awards.

Den største pris, Årets Spil, gik til ”Far Cry 4”, et action- og skydespil, som er udgivet af spiludvikleren Ubisoft.

”Far Cry 4”, som du ser herover, fik også endnu en pris, nemlig Årets Shooter-spil. Det skriver Ritzau.

I spillet følger man hovedpersonen Ajay, der rejser tilbage til sit hjemland for at sprede sin afdøde mors aske. Men han møder et land i borgerkrig, og det bliver derfor op til Ajay at sikre, at hjemlandet har en fremtid.

Der blev også uddelt en masse andre spilpriser torsdag aften. Du kan se, hvem der vandt her https://politiken.dk/forbrugogliv/digitalt/ECE2528386/far-cry-4-bliver-aarets-spil/