Dexter Kozen præsenterer den nyeste forskning inden for NetKat – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2015 > Dexter Kozen præsenter...

18. marts 2015

Dexter Kozen præsenterer den nyeste forskning inden for NetKat

DIKU Talk

Fredag d. 13. marts holdt gæsteprofessor Dexter Kozen fra Cornell University foredrag om de nyeste gennembrud i udviklingen af NetKat, et højniveau sprog til at programmere netværk. Her kan du se hele foredraget på film.

Dexter Kozen gæster for øjeblikket DIKU i en periode på et halvt år for at forske i logik i programmeringssprog og arbejde sammen med DIKU-professor Fritz Henglein. I den anledning har han indvilliget i at give en DIKU Talk om sin forskning.

Se Dexter Kozens præsentation

Billeder fra arrangementet

DIKUs professor Fritz Henglein introducer Dexter Kozen

Dexter Kozen fortæller om NetKat

Dexter Kozen er netop blevet optaget som æresmedlem i Den europæiske forening for teoretisk datalogi (EATCS).