6. oktober 2015

DM i programmering afholdes i 2015 på DIKU

DM Programmering

For første gang er DIKU vært for DM i programmering. 25 hold har allerede tilmeldt sig, og du kan stadig nå at være med.

Konkurrencen er en del af Nordic Collegiate Programming Contest (NCPC), der er en nordisk programmeringskonkurrence for studerende. DM i programmering forløber således simultant med, at konkurrencen også afvikles på konkurrencesites i Sverige, Norge, Finland og Island. Læs mere herom på Netcompanys hjemmeside.

DM i programmering er samtidig et kvalifikationsheat til den europæiske konkurrence, North Western European Regional Contest (NWERC), og vinderne af DM i programmering begaves med et rejsegavekort på dkk 10.000, der giver mulighed for at deltage i årets NWERC.

Vinderne i 2014 gik hele vejen til den store finale

I 2014 deltog i alt 51 danske hold, og 290 hold var tilmeldt konkurrencen på nordisk plan. I Danmark løb Lambdabamserne – endnu engang – med sejren og gik hele vejen til den internationale finale i Marokko.

DM i programmering arrangeres i et samarbejde mellem Netcompany, Jobindex og Computerworld. Der er stadig ledige pladser og frem til torsdag den 8. oktober 2015 kan du tilmelde dit hold her.

Følg med i DM i programmering på Facebook