Talks af gæsteprofessorer Thomas Jensen og John Reppy – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2015 > Talks af gæsteprofesso...

23. juni 2015

Talks af gæsteprofessorer Thomas Jensen og John Reppy

DOUBLE DIKU TALK

Den 19. juni blev der holdt en Double DIKU talk med gæsteprofessorer, Thomas Jensen og John Reppy på DIKU, hvor de hver især fortalte om et område inden for deres forskningsfelt.

Efter en kort velkomst af sektionsleder for APL forskningsgruppen, Fritz Henglein, indledte Thomas Jensen, Directeur de recherche ved INRIA, med at gennemgå analyseteknikkerne til at opdage ulovlig informationsflow i web applikationer og præsenterede en ny tilgang til overvågning af hybrid informationsflow, som blander statisk og dynamisk analyse. Afslutningsvis diskuterede han teknikker til at påtvinge målsætninger for informationsflow baseret på browser randomisering.

Herefter overtog John Reppy, Professor of Computer Science og Senior Fellow of the Computation Institute på University of Chicago, som fortalte om Diderot, et domæne-specifikt sprog (DSL) til programmering af avanceret 3D billedevisualisering og analyse algoritmer. Han gav et overblik over design af Diderot og eksempler på dets brug samt beskrev aspekter for dets implementering.

Efter talk'en blev der afholdt reception.