DIKUs fodboldhold, FC SparC, kæmpede en brav kamp mod Biomedicin – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2015 > DIKUs fodboldhold, FC ...

13. maj 2015

DIKUs fodboldhold, FC SparC, kæmpede en brav kamp mod Biomedicin

Sociale foreninger

Der var støv i luften, da DIKUs fodboldklub, FC-SparC, mandag d. 11. maj spillede kamp mod Biomedicin i SCIENCE-turneringen, Caféen? Cup.

Caféen? Cup er for hele SCIENCE - undtagen Idræt

Det er ikke en ren hyggeudflugt, når DIKUs fodboldentusiaster fra FC-SparC tørner sammen med andre fodboldhold fra SCIENCE på banerne i Fælledparken. Datalogerne kan kendes på deres blå kamptrøjer, som er sirligt udstyret med spillernumre repræsenteret som binære tal på ryggen.

Turneringen, Caféen? Cup, er i fuld gang, og FC-SparC har allerede sikret sig sejre i de første to kampe mod Biologi (2-0) og Kemi (3-0). Mandag d. 11. maj stod prøven mod Biomedicin. Spillerne er klar, og kampgejsten er i top. Nu skal der spilles fodbold!

Fra sidelinjen heppes der entusiastisk med, efterhånden som chancerne for at score mål kommer og går. Duellerne er somme tider så hårde, at støvet løfter sig fra grønsværen. Spillerne på sidelinjen sørger selv for at komme på banen, når de synes, det er tid.

Datalogerne er svært tilfredse med at have banket Biologi og Kemi tidligere i turneringen, men Matematik bliver svære at slå, fortæller Simon Cordes, som er med i FC-SparC på 4. år. Ærkerivalerne fra Fysik skal datalogerne dog nok klare, forsikrer han.

Hvad med Idræt, er de ikke svære at slå?, spørger den uvidende reporter. Svaret afføder latterbrøl langs sidelinjen: Idræt må slet ikke være med i Cafeen? Cup, de er simpelthen for gode, lyder svaret. Idræt var med et enkelt år, men de jordede alle de andre hold. "De har divisionsspillere med og alt muligt", lyder en kommentar.

Denne dag lider datalogerne nederlag

Denne forårseftermiddag var Biomedicin desværre for stor en mundfuld for DIKU-drengene. Stillingen var 0-0 ved halvlegen, men i kampens 2. del skruede biomedicinerne bissen på. Kampen endte 1-3 til rivalen, som, lød det fra de forpustede spillere, var forbistrede høje og hurtige.

- Kampen gik lidt som forventet, udtaler Malte Stær Nissen, formand for FC-SparC.

- Vi manglede vores midtbanespillere en del, men vores defensiv stod umiddelbart fint. Vi spillede lange bolde som sædvanligt, men deres defensiv havde nogenlunde styr på vores angribere. Deres mål var desværre nogle lidt ærgerlige mål, som vi let burde have kunnet forhindre med lidt mere koncentration.

- Næste kamp er mod Matematik fredag d. 15. maj kl. 14:30. Denne kamp bliver formentlig en del mere fysisk og med masser af gode dueller og chancer.

Hvis du gerne vil være med eller bare gerne vil vide mere om FC-SparC, kan du skrive til klubbens formand Malte Stær Nissen på nissen@di.ku.dk. FC-SparC har også en Facebookgruppe og en Google-gruppe, hvor de planlægger deres kampe.