I disse virksomheder vil danske it-folk helst arbejde – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2015 > I disse virksomheder v...

07. maj 2015

I disse virksomheder vil danske it-folk helst arbejde

Populært

På DIKUs karrieredag d. 21. maj 2015 kan du møde virksomheder fra top 30 listen over de virksomheder, som it-studerende helst vil arbejde hos.

Computerworld har offentliggjort årets udgave af Universums Student Survey 2015, som kortlægger de virksomheder, som it-studerende helst vil arbejde hos på baggrund af svar fra 14.526 studerende fra 10 forskellige universiteter.

Her vil de it-studerende helst arbejde. Kilde: Universum

Højdespringerne på listen er HP, Atea og Vestas og overraskende er det, at danske Bang & Olufsen på trods af mange udfordringer igen i år er den syvende mest attraktive arbejdsgiver blandt it-studerende.

Det er dog ikke kun arbejde, der står øverst på dagsordenen, når den kommende arbejdsplads skal vælges. Karrieremæssigt har it-studerende således et mål om balance mellem arbejde og fritid, ligesom drømmen er at arbejde med entreprenante eller innovative løsninger og at blive udfordret intellektuelt eller konkurrencemæssigt.

Der er et krav om ballance mellem arbejde og fritid blandt de studerende. Kilde: Universum

På DIKUs karrieredag 2015 kan de studerende møde fire af de populære virksomheder. Netcompany, Nordea, Systematic og Danske Bank vil være repræsenteret d. 21. maj til DIKUs karrieredag.

Husk at tilmelde dig karrieredagen.

Læs hele artiklen på Computerworlds hjemmeside