Stillingen som ny institutleder til Datalogisk Institut er nu opslået – Københavns Universitet

Datalogisk Institut, DIKU > Nyheder > DIKU-nyheder 2015 > Stillingen som ny inst...

13. april 2015

Stillingen som ny institutleder til Datalogisk Institut er nu opslået

Jobopslag

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet søger en institutleder til Datalogisk Institut med tiltrædelse den 1. august 2015 eller snarest derefter. Ansøgningfristen er 10. maj.

Kort om jobbet

Du skal fungere og trives i krydsfeltet mellem forskning, uddannelse, formidling, ledelse, og administration. Endvidere skal du have indblik i organisationsudvikling og politik. Der lægges bl.a. vægt på, at du:

• er en anerkendt og aktiv forsker med international erfaring inden for et eller flere af instituttets fagområder
  • har solid ledelseserfaring, herunder erfaring med forskningsledelse, personaleledelse, økonomistyring, organisationsudvikling og administration
  • har erfaring med undervisning samt udvikling af kurser og uddannelser på universitetsniveau
  • har opnået gode resultater med tiltrækning af ekstern finansiering fra både nationale og internationale bevillingsgivere
  • har interesse for at udvikle universitetets samspil med det omgivende samfund, herunder myndigheder og erhverv.

Læs hele stillingsopslaget her